Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Η Ελληνικη απαντηση στην κριση!


Η λυση βρεθηκε! Οι δυσκολες μερες περασαν! Τα προβληματα λυθηκαν, τα μαγαζια γεμισαν και ΟΛΟΙ ειναι στους δρομους, αυτη τη φορα για ψωνια και οχι για φασαριες με αλητες που θελουν να καταλυσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας!

Επιτελους το υπουργειο οικονομικων βρηκε τη ριζα του κακου. Ο παμεγιστος αρχοντας της οικονομιας, ο μαγος των αριθμων υπουργος οικονομιας Γιωργος Αλογοσκουφης ανακαλυψε τον τροπο που θα ακολουθησουν ολοι οι υπολοιποι παγκοσμιοι ηγετες για να πολεμησουν την κριση!

Τελικα το προβλημα απ'οτι φαινεται δεν ηταν η ελλειψη ρευστου, δεν ηταν η υπερχρεωση των νοικοκυριων, δεν ηταν οι χαμηλες απολαβες των εργαζομενων και ο ανεξελεγκτος πληθωρισμος που εχει εκτοξευσει τις τιμες των αγαθων!

Το προβλημα ηταν το ωραριο των καταστηματων!!! Επιτελους καποιος το καταλαβε! Με τη διευρυνση των ωραριων των καταστηματων οι ανθρωποι θα μπορουν επιτελους να ψωνιζουν ελευθερα!!! Τωρα που θα μπορουμε να ψωνιζουμε και τις κυριακες ΟΛΟΙ θα γινουμε πλουσιοτεροι!!! Και επιτελους ειναι καιρος να σκεφτουμε το κοινο καλο και οχι την παρτη μας! Γι'αυτο ας μη γκρινιαζουν οι υπαλληλοι που θα δουλεψουν 1-2 κυριακες παραπανω, ας μην ειμαστε παρτακηδες και τεμπεληδες μια φορα! Γιατι μεχρι τωρα το προβλημα ηταν η ελλειψη χρονου, οχι η ελλειψη χρηματων!!! Οπως ειπε και ο Τζορτζ ''λεφτα εχουμε''....

Επιτελους καποιοι εχουν πιασει τον παλμο... Επιτελους παμε μπροστα... Επιτελους φαινεται φως στον οριζοντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: