Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Επιτέλους τάξη!


Επιτέλους, οι αστυνομικές δυνάμεις μετά από πολύχρονη παθητική και αμυνόμενη στάση αποφάσισαν να επαναφέρουν την τάξη στην κοινωνία μας! Τόσα χρόνια επέτρεπαν στους απανταχού κουκουλοφόρους να κυκλοφορούν και να καταστρέφουν ανενόχλητοι ότι έβρισκαν στο διάβα τους, αλλά από σήμερα αλλάζει η στάση και εμείς, οι νομοταγείς πολίτες νοιώθουμε ασφαλείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Για πρώτη φορά, μετά από 35 χρόνια αναρχίας και παράνοιας, πολιτική και αστυνομική ηγεσία επέδειξαν ζήλο και διάθεση επιβολής της τάξης και ηθικής σε αυτή την άμοιρη κοινωνία που έχει κατακλυστεί από διαφόρων ειδών ψευτοεπαναστάτες, διαδηλωτές και λοιπούς παράγοντες αναστάτωσης και αστάθειας!

Δε μπορεί ο καθένας να βγαίνει στο δρόμο και να ζητάει μόνο! Όπως είπε και ο προοδευτικός, πεφωτισμένος ΈΛληνας, Μητροπολίτης Θεσαλονίκης Άνθιμος "αν τα μοιράσουμε όλα, τι θα γίνει η ΕΛλάδα μέσα σε αυτή την κατάσταση της υφέσεως που έχουμε σήμερα? Πού θα σταθεί?" Προφανώς ο απεσταλμένος του Θεού κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εκτός και αν φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε και την Εκκλησία πλέον!

Οι Κρητικοί αγρότες είναι μία ασύμετρη απειλή για την κοινωνική σταθερότητα της Αθήνας! Και επιτέλους τα ΜΑΤ και η πολιτική ηγεσία βάζουν κάποιους σε τάξη! Στην τελική να διαδηλώσουν στο νησί τους! Δεν έχουν καμία δουλειά να αποβιβάζονται στον Πειραιά! Εκτός και αν είναι να έρθουν για να στηρίξουν... Τότε πάσο, η κοινωνική σταθερότητα, η τάξις και ηθική δεν κινδυνεύουν! Και γι'αυτό τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Νά'ναι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: