Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ποιά Καρτέλ???


Προβοκάτσια! 

Μόνο αυτό έχουν να πουν οι πραγματικοί ΕΛληνες πολίτες και η πανίσχυρη κυβέρνηση της χώρας. ΕΛληνας επιχειρηματίας βρίσκεται για 42η μέρα στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα "διαμαρτυρόμενος" για την ύπαρξη καρτέλ στη χώρα. 

Βέβαια ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως η ύπαρξη καρτέλ στη χώρα είναι ένας μύθος που συντηρείται από αντεξουσιαστικούς κουκουλοφόρους κύκλους με μοναδικό σκοπό την αποσταθεροποίηση μιας δημοκρατικά και με συντριπτικά ποσοστά εκλεγμένης κυβέρνησης. Η αγορά λειτουργεί ανεξάρτητα και ηθικά, ενώ στις περιπτώσεις που πήγαν να δημιουργηθούν καρτέλ, όπως πχ εκείνο του γάλακτος πρόσφατα, η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν ακαριαία και οι ποινές εξοντωτικές και παραδειγματικές!

Εξάλλου, οι πρόσφατες δηλώσεις υπουργών που ζήτησαν ευγενικά από τις επιχειρήσεις να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης αποδυκνείουν του λόγου το αλληθές! Δε χρειάζεται πάντα να είμαστε αυστηροί ούτως ή άλλως, αρκεί να είμαστε ευγενικοί.

Και βεβαίως, με ανάλογο αίσθημα ευθύνης ΚΑΝΕΝΑΣ τηλεοπτικός σταθμός δεν αναφέρθηκε σ'αυτό το θέμα. Δε μπορούμε να δίνουμε βήμα στον οποιοδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε μία ευνομούμενη και άψογα οργανωμένη χώρα! 

Δυστυχώς, ΞΕΝΟΣ δάκτυλος (BBC) έκανε αισθητή την παρουσία του και μετέδωσε ρεπορτάζ για το θέμα προκαλώντας ερωτηματικά για την "ανεξάρτητη" και προβοκατόρικη αυτή πράξη! Καρτέλ δεν υπάρχουν στην ΕΛλάδα, ΟΛΟΙ το ξέρουν, δυστυχώς οι ξένοι θέλουν να μας βλάψουν! Μάλλον αυτοί  χρηματοδοτούν τους κουκουλοφόρους. Απόδειξη, το βίντεο που κυκλοφορεί και στο youtube με το εν λόγω "ρεπορτάζ"...

Όλα πάνε καλά, να'ναι όλοι τους καλά.