Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Κουκούλες: αλήθειες και ψέματα


Τώρα πλέον που το θέμα της κουκούλας έχει αρχίσει να ωριμάζει μέσα μας καιρός να ειπωθούν κάποιες αλήθειες. Το θέμα είναι διττό, έχει αισθητική αλλά και πρακτική προσέγγιση. Καιρός οι ψευτοεπαναστάτες, αριστεροί του καναπέ και της κουκούλας να μπουν στη θέση τους!

Η ιδέα της κατάργησης της κουκούλας δε γεννήθηκε στο υπουργείο δημοσίας τάξης όπως οι περισσότεροι πιστεύουν λανθασμένα! Γεννήθηκε στα αρχηγεία της ΕΛ.ΑΣ., εκεί που τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Το σκεπτικό της απόφασης βασίζεται στην αρχή της ισότητας όλων των πολιτών και του ισότιμου ανταγωνισμού, μία αρχή που η ΕΛ.ΑΣ. και οι προοδευτικές κυβερνήσεις του τόπου μας υπηρετούν τα τελευταία χρόνια με σοβαρότητα και αξιοπιστία!

Το θέμα είναι απλό και όλοι οι υγιείς ΕΛληνες αναρωτιώνται για ποιό λόγο έχει εξελιχθεί με αυτό το τρόπο αυτή η ιστορία. Όλοι γνωρίζουν πως η κουκούλα δυσκολεύει στο τρέξιμο, λόγω της ιδιαίτερα έντονης αντίστασης που υφίσταται από τον αέρα, καθώς λειτουργεί σαν αλεξίπτωτο, όπως και επίσης στον περιορισμό του οπτικού πεδίου, γεγονός που δυσκολεύει τη ρίψη υλικών και πυρομαχικών. 

Η ΕΛ.ΑΣ. αναλογιζόμενη την άδικη αναλογία πυρομαχικών και εξοπλισμού εις βάρος των κουκουλοφόρων, γεγονός που είχε οδηγήσει σε αμέτρητες συλλήψεις και την τεράστια επιτυχία και παραλίγο να εξοντώσει το κίνημα των αναρχικών, αποφάσισε την κατάργηση της κουκούλας για να επανέλθει η ισότητα στη μάχη. Σαν πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων ΕΛλήνων, δε μπορούσαν να αντέξουν την αδικία αυτή και φρόντισαν να καταργηθεί! Θα κερδίσουν, και θα το κάνουν με την αξία τους.

Επιπλέον, το ζήτημα είναι και αισθητικό. Στο εξωτερικό η κουκούλα έχει ξεπεραστεί και πλέον δε φοριέται πουθενά. Δυστυχώς ακόμα εμείς είμαστε πίσω! Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν οι δικοί μας έξω και να τους κοροιδεύουν όλοι! Κάτι έπρεπε να γίνει.

Πρέπει κάποτε οι ΕΛληνες να αποκτήσουν αισθητική, η κουκούλα είναι μπανάλ και πρέπει να εξοντωθεί! Σειρά έχουν τα παντελόνια "καμπάνες" και τα ροζ μπλουζάκια με φάτσες μωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: