Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

''Απαραδεκτο αυτο που συμβαινει στις φυλακες'' λενε οι διαφοροι και καλα προοδευτικοι, βλεποντας τα στοιχεια που βγαινουν στη δημοσιοτητα σχετικα με την χωρητικοτητα των φυλακων. ''Ολες οι φυλακες εχουν πολλους παραπανω κρατουμενους και οι συνθηκες διαβιωσης ειναι τριτοκοσμικες!'' λενε οι αναρχο-κομμουνιστες και ζηταμε μειωση του αριθμου των κρατουμενων... Ναι λοιπον, να τους αφησουμε ολους εξω να μας διαλυσουν την αρμονικη μας κοινωνια!!!

Εμεις ψαξαμε λοιπον και βρηκαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ! Ανακαλυψαμε και παρουσιαζουμε το απλο αλλα ταυτοχρονα ιδιοφυες σχεδιο του ΕΛληνικου κρατους: 13.500 κρατουμενοι κανουν απεργια πεινας ζητωντας μειωση του αριθμου τους στις φυλακες. Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες, με μετριοπαθεις υπολογισμους του υπουργειου οικονομικων 2.000 αναμενονται να πεθανουν απο την πεινα, απελευθερωνοντας χωρο για τους υπολοιπους 11.500 να ζησουν σαν ανθρωποι, με αξιοπρεπεια. Ετσι το ΕΛληνικο κρατος λυνει το προβλημα και ΠΑΡΕΧΕΙ αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης σε ολους! 

Το σχεδιο δεν σταματα εδω ομως! Αυτη τη στιγμη ο καθε κρατουμενος κοστιζει στην ΕΛληνικη οικονομια, δηλαδη σε ΕΜΑΣ τους εργαζομενους-φορολογουμενους πολιτες το ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ποσο των 3 ευρω την ημερα! Do the math ladies and gentlemen, 2000*3*365= 2.190.00 ευρω, ενα τεραστιο ποσο-ανασα για την οικονομια της χωρας, μια πολυτιμη βοηθεια για το ταλαιπωρημενο τραπεζικο μας συστημα, μια σανιδα σωτηριας για ΟΛΟΥΣ μας!

Οποιος λεει οτι ολα οσα γινονται ειναι απλα αποτελεσμα της ανοργανωσιας, ανικανοτητας και αδιαφοριας των υπευθυνων ειναι απλα γραφικος...

Ζητω η ΕΛαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: