Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ζήτω το έθνος!

Εκεί που όλοι οι ΈΛληνες είχαν αρχίσει να τρέμουν με την ιδέα της κατάλυσης του κράτους από εκατομμύρια μουσουλμάνους βρέθηκε και ένας σοβαρός ΈΛληνας, και πάνω απ'όλα ΆΝΘΡΩΠΟΣ να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να θέσει το ζήτημα του μεταναστευτικού σε πραγματική βάση!

Ο μακαριότατος, ευσεβέστατος, αξιαγάπητος και πανταχού παρών Μητροπολίτης Άνθιμος, αυτός ο άγιος ανθρωπιστής, δεν ξεγελιέται από την παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της ΕΛλάδας και θέτει τα προβλήματα της χώρας στην πραγματική τους μορφή! Παρουσιάζοντας αδιάσειστα στοιχεία και ξεπερνώντας τις υστερικές εθνικιστικές κραυγές ξεγύμνωσε τα σχέδια των εχθρών του έθνους!

Δεν υπάρχει νόμιμος μετανάστης και ότι λένε οι άλλοι είναι ΨΕΜΑ! Όλοι οι μετανάστες είναι παράνομοι και εντελώς "συμπτωματικά" μουσουλμάνοι! Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει το σατανικό σχέδιο των εχθρών του έθνους, η ΕΛλάδα θα γίνει η ευρωπαϊκή βάση της Αλ Κάιντα και ο μόνος που μπορεί να μας σώσει είναι ο πεφωτισμένος Παναγιότατος! Ο ΕΛληνικός πολιτισμός τους έδωσε τα πάντα και τώρα θέλουν να γίνουν και ΈΛηνες...

Όταν εμείς φτιάχναμε πολιτισμό, αυτοί έτρωγαν βελανίδια... Τι μπορείς να περιμένεις από βάρβαρους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: