Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Περί Αστυνομίας, Δημοσιογράφων και ΕΛληνισμού

Ήρθε η ώρα ο πολιτικός κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του και να μπει μπροστά για την εξυγίανση του Έθνους! Ήρθε η ώρα οι ΈΛληνες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Όλοι οι πραγματικοί ΈΛληνες ας στοιχιθούμε στη φάλαγγα του ΕΛληνισμού να επιστρέψουμε πάλι στα παλιά αρχαιοΕΛληνικά ιδανικά, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Ας δώσουμε απάντηση στους γελοίους ανθέλληνες που αμφισβητούν την αναμφισβήτητα θετική και γεμάτη αγάπη επιρροή του Χριστιανισμού στον αρχαίο ΕΛληνικό κόσμο, στους τιποτένιους θολοκουλτουριαραίους που αμφισβητούν τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδυκνείουν πέρα πάσης αμφιβολίας το ότι πάνω από το μισό του ενός εκατομμυρίου (και βάλε) μεταναστών είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια και περιμένουν στη γωνία να φονεύσουν τον κάθε αγνό ΈΛληνα πατριώτη και τους προδότες του έθνους που δε πιστεύουν στο δίκαιο του αίματος!

Ας ανεβούμε στο άρμα των πεφωτισμένων ηγετών του Λ.Α.ΟΣ και των μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Καλαβρύτων στο όνομα της γενετικής μας ανωτερότητας, της καθαρότητας της φυλής και της καταγωγής του λαχανοντολμά! Ακολουθεί ο εμβληματικός λόγος του ηγέτη της ΕΛληνικής Επανάστασης, Αδώνειδος Γεωργιάδη.
Νά' ναι καλά:

"Προχθές το απόγευμα είχαμε ένα τραγικό περιστατικό ως γνωστόν στον Βύρωνα, όπου κατά την διάρκεια μιας απόπειρας συλλήψεως δύο επικινδύνων αλλοδαπών κακοποιών αντηλλάγησαν πυρά. Κατά την διάρκεια αυτής της μάχης, ένας Ομογενής μας από την Β. Ήπειρο, πατέρας ενός βρέφους έπεσε νεκρός. Η σύλληψις των δύο άκρως επικινδύνων κακοποιών απεκάλυψε ότι είχαν στην κατοχή τους ένα οπλοστάσιο ικανό να ανατινάξη την μισή Αθήνα. Χειροβομβίδες, πολλές από τις οποίες χρησιμοποίησαν εναντίον των αστυνομικών, καλάσνικοφ, εκρηκτικές ύλες κλπ. Μάλιστα η τραγικότητα του περιστατικού εντάθηκε από την αποκάλυψι, ότι αυτά τα καθάρματα είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν ξανά από την ΕΛ.ΑΣ είχαν καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκισι, αλλά εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς των αδειών, δραπέτευσαν και προχώρησαν στην σύστασι της εγκληματικής τους συμμορίας.
Όλο αυτό το περιστατικό, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του Κόσμου θα είχε ξεκινήσει έναν μεγάλο δημόσιο διάλογο, για το πώς η Χώρα μας από ένας φιλήσυχος τόπος, στον οποίο ήταν ευλογία να ζη κανείς κατήντησε σε αυτήν την κόλασι που ζούμε σήμερα, με καθημερινούς βιασμούς, ληστείες, φόνους, ξυλοδαρμούς, ανταλλαγές πυρών κλπ.
Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα άρχιζε μία μεγάλη συζήτηση, για το πώς δίδονται οι άδειες στους κρατουμένους.
Σε οποιαδήποτε άλλ χώρα του κόσμου, θα συζητούσαμε για το ποιά μέτρα οφείλουμε να λάβουμε πια για την προστασία όχι μόνον της περιουσίας αλλά και της ζωής μας ακόμη από εδώ και μπρός...
Σε οποιαδήποτε άλλη εκτός φυσικά από την Ελλάδα...Εδώ μια ομάδα αριστερών που έχουν καταλάβει γραφίδες και μικρόφωνα βρήκαν πάλι το εύκολο θύμα...την Αστυνομία! Όλη η συζήτησι εξαντλείται στο -δήθεν- φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ η οποία ευθύνεται για τον χαμό του άτυχου υδραυλικού από την Β. Ήπειρο. Η υπόθεσις δε, του ότι ο άτυχος βορειοηπειρώτης μπορεί και να έχη σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά, ανοίγει νέο κύκλο κατηγοριών κατά της ΕΛ.ΑΣ.
Είναι προφανές, ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι και οι κατά κύριο λόγο υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας της Ελλάδος, πολύ περισσότερο και από τους πολιτικούς και από οποιονδήποτε άλλον σε αυτή την χώρα. Έχοντας αποκτήσει πλήρη εξουσία, την οποία αφρόνως τους παρεχώρησαν οι πολιτικοί συστηματικά για ιδεολογικούς και μόνον λόγους διαστρέφουν μονίμως την δημόσια συζήτησι, σε λάθος κατεύθυνσι. Χωρίς δε να έχουν απέναντί τους ποτέ μία πολιτική ηγεσία, άξια να τους αντιπαρατεθή, παραδίδουν την Ελλάδα στο Χάος, από το οποίο άλλωστε έρχονται και καλλίτερα νούμερα...
Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
1ον Η Ελλάς έχει πάνω από 1.000.000 παράνομους μετανάστες. Οι περισσότεροι δε από αυτούς είναι και βαριά οπλισμένοι και σκληροί εγκληματίες. Έχοντας δώσει την εικόνα μιάς χώρας που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και που η ατιμωρησία περισσεύει, έχουμε γίνει η φαντασίωσις κάθε είδους εγληματία.
2ον Είναι αδύνατον να μιλήσης δημοσίως για αυτό το θέμα, διότι μόλις το πράξεις αμέσως χαρακτηρίζεσαι ως φασίστας και αποκλείεται κάθε περαιτέρω συζήτησις. Και όμως όποιον και αν ρωτήσης εκτός τηλεοράσεως θα σου απαντήση αμέσως, ότι πριν έρθουν οι αλλοδαποί, δηλαδή πριν το 1990 η Ελλάς ήταν η πιο ασφαλής χώρα του Κόσμου και ότι τώρα όλοι φοβούνται και τον ίσκιο τους. Αυτό το ξέρουν άπαντες, πλην των ελλήνων δημοσιογράφων.
3ον Καμμία Αστυνομία της Γης δεν θα μπορούσε να ελέγξη την εγκληματικότητα σε ένα τέτοιο περιβάλλον εάν πρώτα η Πολιτεία δεν αποφασίσει να βάλη τάξι. Το παράδειγμα της Νέας Υόρκης είναι χαρακτηριστικό. Η Νέα Υόρκη ήταν για δεκαετίες η πιο επικίνδυνη πόλις για να ζη κανείς. Κάποια στιγμή όμως οι κάτοικοί της μπούχτισαν να φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους και εξέλεξαν έναν Δήμαρχο που τους υποσχέθηκε Ασφάλεια, το όνομά του ήταν Ρούντολφ Τζουλιάνι! Σήμερα η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο ασφαλείς πόλεις του Κόσμου. Στο μεσοδιάστημα όμως η Μητροπολιτική Αστυνομία ήταν ανελέητη! Και έδειρε και σκότωσε και έκανε τα πάντα για να διώξουν όλους τους εγληματίες από την Νέα Υόρκη....Φαντάζεστε να ακολουθούσε την ίδια τακτική η ΕΛ.ΑΣ; θα έπεφταν να την φάνε όλοι! Άρα αν θέλετε να ψάξετε ποιοί φταίνε που η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να δράση, ψάξτε στα τηλεοπτικά παράθυρα...
4ον Πάμε τώρα στην συγκεριμένη επιχείρησι. Γιατί κατηγορείται η Αστυνομία ακριβώς; διότι προσπάθησε να συλλάβη δύο επικινδύνους κακοποιούς, αλλά κατά την διάρκεια της επιχειρήσεως σκοτώθηκε ένας αθώος. Μάλιστα. Θέλετε να ψάξετε λίγο πόσοι αθώοι έχουν σκοτωθεί από αστυνομικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο; χιλιάδες! Αυτό ειναι το πρόβλημα με τα όπλα και τους εγκληματίες. Όταν αρχίζουν να πέφτουν σφαίρες, σκοτώνονται αθώοι. Γι'αυτό φροντίζεις να θωρακίζης την χώρα σου και να την προστατεύης από ανθρώπους αυτού του είδους. Αλλά πώς να το κάνης αυτό στην Ελλάδα, που μόλις πάρεις ένα δύο αναγκαία σκληρά μέτρα, θα αρχίσουν όλοι να τσιρίζουν;
Τί λένε οι "σπουδαίοι" έλληνες δημοσιογράφοι; Μά έπρεπε να πάνε τα ΕΚΑΜ...Μάλιστα, δηλαδή εάν πήγαιναν τα ΕΚΑΜ οι Αλβανοί δεν θα έριχναν οκτώ χειροβομδίδες και δύο γεμιστήρες;...Δεν θα έπρεπε να γίνη επιχείρησις μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα. Δηλαδή εάν δεν τους έπιαναν προχθές και αυτοί συνέχιζαν ανενόχλητοι κινούμενοι διαρκώς εντός κατοικημένης περιοχής το έργο τους και λήστευαν, ανατίναζαν κλπ θα ήταν καλλίτερα;...
Μιλάμε για επιχειρήματα νηπιαγωγίου, ανοήτων ανθρώπων, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν το άχτι τους κατά της Αστυνομίας η οποία αν δρα είναι υπόλογη γιατί δρα και αν δεν δρα, είναι υπόλογη διότι δεν δρα. Πάντως παραμένει υπόλογη σε κάθε περίπτωσι!
Αν ήμουν Υπουργός, θα ανέθετα σε μερικούς από αυτούς τους δημοσιογράφους δημοσίως να αναλάβουν αυτοί την πάταξι της εγκληματικότητος αφού είναι τόσο εύκολη υπόθεσις...θα τους άξιζε ειλικρινά.
Και μέσα σε όλα αυτά ο αρμόδιος Υπουργός, αντί να στηρίξη την ΕΛ.ΑΣ βγαίνει απολογούμενος σαν την βρεγμένη γάτα ή καλλίτερα κλαψουρίζοντας για να χρησιμοποιήσω μία από τις αγαπημένες του εκφράσεις, μήν τυχόν και χαλάση το προφίλ του...Θερμά συγχαρητήρια κύριε Χρυσοχοϊδη.
Κλείνοντας αυτό το άρθρο το οποίο θα σας παρακαλέσω να σχολιάσετε και φυσικά να εκφράσετε και τις αντιρρήσεις σας, θα ήθελα απλώς να επισημάνω την εξαιρετική απόφασι του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Από τώρα και στο εξής κάθε Αστυνομικός που θα τραυματίζεται εν ώρα καθήκοντος σε μάχη με αλλοδαπούς και "αντιεξουσιαστές" θα έρχεται στο κόμμά μας και θα εισπράττη αμέσως δύο μισθούς. Ζητούμε εδώ και χρόνια από την Πολιτεία να φροντίζη αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι από την μια τραυματίζονται για μας και από την άλλη βγαίνοντας ελεύθεροι υπηρεσίας κατά την διάρκεια της αναρρώσεώς τους, χάνουν τα νυκτερινά και τα επιδόματα του Σαββατοκύριακου τους με αποτέλεσμα να βγαίνουν και χρεωμένοι. Η Πολιτεία και η Μπλέ και η Πράσινη μας υπόσχεται διαρκώς ότι θα τους φροντίση, αλλά τελικά δεν κάνει τίποτε. Ε, επειδή βαρεθήκαμε να τους περιμένουμε, θα το κάνουμε μόνοι μας! Ως ΛΑ.Ο.Σ."

"Από την δεκατία του 1960 μέχρι το 1990 μια χαρά ησυχία είχε η Ελλάς. Οι δε φυλακές επί Επταετίας είχαν λευκή σημαία, δηλαδή άνευ κρατουμένων. Ελευθερία τότε δεν είχαμε, είχαμε όμως ησυχία και ασφάλεια. Με την Μεταπολίτευσι είχαμε και Ελευθερία και σήμερα ούτε Ελευθερία ούτε Ασφάλεια."

Όποιος κατηγορήσει τον κύριο Γεωργιάδη ως φασίστα θα αντιμετωπίσει την οργή του θεού ο οποίος ως γνωστό είναι ΈΛλην...



Δεν υπάρχουν σχόλια: