Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Κοροιδα!


Αυτοι οι Σουηδοι δε βαζουν μυαλο ποτε... Αποφασισαν οι τυποι να αυξησουν τα εξοδα οσον αφορα την πολιτικη αφομιωσης των μεταναστων! Οι μεταναστες που ερχονται στη Σουηδια εχουν δωρεαν μαθηματα εκμαθησης γλωσσας απο την πολιτεια, χωρις αναμονες κλπ... Οσοι μεταναστες ειναι μορφωμενοι, λενε, θα τους παρεχονται σεμιναρια σχετικα με το αντικειμενο τους προκειμενου να γινουν πιο ανταγωνιστικοι στην αγορα εργασιας! Οταν ομως οι ξενοι θα τους εχουν παρει ολες τις δουλειες και τις γυναικες σε μερικα χρονια και δε θα υπαρχουν ξανθομπαμπουρες να δω τι θα κανουν! ΧΑ!

Ευτυχως που στη χωρα μου αυτα τα προκλητικα πραγματα δε συμβαινουν, γιατι οι δικοι μου αρχοντες στη χωρα βλεπουν μακρυα! Ξερουν που θα καταληξει αυτο και φροντιζουν για ολους ΕΜΑΣ! Στηριζουν τους ΕΛληνες πολιτες, φροντιζουν για την υψηλοτατη μορφωση τους και τις δουλειες τους, εξασφαλιζουν υψηλες απολαβες και ανθρωπινες συνθηκες εργασιας για ολους ΕΜΑΣ, γι'αυτο πρεπει να τους ειμαστε ευγνωμονες! 

Βεβαιως το κρατος και η εκκλησια συνεργαζονται για να αντιμετωπισουν με σεβασμο τους φτωχους ανθρωπους που ερχονται στη χωρα μας για μια νεα ζωη, προσφεροντας τους δωρεαν διαμονη σε αξιοπρεπη και ανετα διαμερισματα (οπως της φωτογραφιας στην Πατρα) μεχρι να βρουν το δρομο τους για μια νεα ζωη... Καπου αλλου... Γιατι ο ΕΛληνας δεν ξεχναει πως στο παρελθον υπηρξε μεταναστης και αυτος!

Να'ναι καλα ολοι τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: