Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Ενω στην Ελλάδα..

Την ώρα που στη Σουηδία η κυβέρνυση κάνει τα στραβά μάτια επιτρέποντας την παράνομη διακίνηση φρούτων και λαχανικών και την ιδρυση ατομικών  παιδικων σταθμών καταστρέφοντας ετσι τις τοπικες οικονομιες..

.. στην  Ελλαδα η δικαιοσύνη απονέμεται ως οφειλεται αδιάκριτα και αμερόλυπτα. Ενας επέσχηντος φοροφυγας από την Πάτρα  επιτέλους εντοπίστηκε για την απαράδεκτη κλοπή 156 ευρώ. Ο εν λόγω κύριος που χρώσταγε στο ΙΚΑ από το 1997, υποχρεώθηκε να επιστρέψει τα χρήματα του ελληνικού λαού σε είδος, αφου ισχυρίστηκε πως δεν έχει ούτε λεφτά ούτε περιουσιακα στοιχεία. Ετσι του κατασχέθηκαν ενα τραπέζι και τρεις καρέκλες ασορτι. 
Βέβαια τα συμφέροντα δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και χάρις όπως φάινεται τις υψηλές του γνωρημιες κατάφερε ύστερα από παρέμβαση του υπουργού να σβηστούν τα χρεη του και να του επιστραφούν το τραπέζι και οι 2 απο τις 3 καρέκλες. 
Αυτό αποδικνύει πως στην Ελλάδα αν και η διαφθορά βρίσκει τον τρόπο ως τώρα να κάνει το παιχνίδι της, ο διώκτες της είναι άγριπνοι και καραδοκούν..



Δεν υπάρχουν σχόλια: