Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Μαρξιστικες μαλακιες


''Το πιστωτικο συστημα, με κεντρο τις δηθεν εθνικες τραπεζες και με γυρω τους τους μεγαλους δανειστες χρηματος και τοκογλυφους, αποτελει μια τεραστια συγκεντροποιηση και δινει σ'αυτη την ταξη των παρασιτων μια μυθικη δυναμη, τη δυναμη οχι μονο να αποδεκατιζει κατα περιοδους τους βιομηχανους κεφαλαιοκρατες, αλλα και να επεμβαινει με τον πιο επικινδυνο τροπο στην πραγματικη παραγωγη - και η συμμορια αυτη δεν εχει ιδεα απο την παραγωγη και δεν εχει καμια δουλεια μαζι της''.

Ταδε εφη Καρλ Μαρξ. Αλλα εγω ξερω οτι αυτα ειναι κομμουνιστικες μαλακιες, για να ερθουν στην εξουσια οι κομμουνιστες και να καταλαβουν τον κοσμο και να μας στειλουν ολους να δουλεθουμε για παρτη τους!

Γιατι εγω ξερω πως οι τραπεζες κανουν οτι μπορουν για να σωσουν τον κοσμο απο την κριση! Δινουν δανεια σε οσους χρειαζονται χρηματα και μαλιστα μειωσαν τα επιτοκια κατα 0.5%! Αν αυτα δεν ειναι αποδειξεις ενδιαφεροντος για την ευτυχια των λαων, τοτε τι ειναι??? Και μην ακουω μαλακιες πως οι τραπεζες φταινε για τη κριση! Ολοι ξερουν πως οι κομμουνιστες φταινε...

Κοιτα φατσα που αμφισβητει το συστημα... Καλα λεει η γιαγια μου οτι δε πρεπει να εμπιστευομαστε τους Κομμουνιστες...


Δεν υπάρχουν σχόλια: